Олександр Пономарьов

Читати докладніше

Полонений я

Читати докладніше

Олександр Пономарьов

Про мене

Пономарьов Олександр – народний артист України, співак, поет, композитор, аранжувальник, телеведучий, актор і музичний продюсер. Багаторазовий володар титулу «Кращий співак року», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на міжнародному конкурсі «Євробачення», ініціатор та учасник благодійних заходів, володар численних премій та нагород.

Дискографія:

  • 1996 - альбом «З ранку до ночі»
  • 1997 - альбом «Перша і остання любов»
  • 2000 - альбом «Вона»
  • 2001 - альбом «Він»
  • 2003 - сингл «Hasta la vista»
  • 2005 - компакт-диск з Гімном України у виконанні Олександра Пономарьова
  • 2006 - альбом «Я люблю тільки тебе»
  • 2006 - сингл «100 Kisses»
  • 2007 - альбом «Ніченькою»

Музика для кінофільмів:

  • 2006 - «Жага екстриму», режисер Андрій Дончик
  • 2007 - «Мій принц», режисер Галина Сахно
  • 2008 - «7 днів до весілля», режисер Сергій Лисенко

Цікаво почитати

Новини та Анонси

Все, що я пишу - Для вас!

Найкраще

Мої пісніЦікаво послухати

Збірник Пісень

Мої відео Цікаво подивитися

Олександр Пономарьов - Полонений - Тизер 2

Багато цікавих відео Ви можете знайти в мене на Youtube Каналі

ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЬОВ - ПОЛОНЕНИЙ NEW!!!

Як зв'язатися?

Контакти